Esports aquàtics a la platja de Pals

La Costa Brava és regió amb vistes al mar, un paradís per als esports aquàtics.

Una àmplia varietat d’ esports aquàtics a la platja de Pals

La Costa Brava és en primer lloc una assolellada costa mediterrània, amb paisatges espectaculars. És una regió amb vistes al mar, un paradís per als esports aquàtics. Amb el vent, amb els rems, amb aletes o motor, l’elecció de les esports aquàtics a la platja de Pals és gran.

Pals de vent, windsurf, kite surf i la vela

La platja de Platja de Pals es reserva grans espais per als amants del vent. (No massa vent a l’estiu, però en temporada baixa)

cap girell
Viatge en un vaixell corsari en Estartit:

  • El Corsari Negre és una goleta fet fusta del Brasil, que està connectat al port de l’Estartit. Creuers diaris fins al Cap de Begur al sud i al nord de Saint-Martin Empúries.

l estartit

Costa Brava amb rems, caiac de mar i el riu, pàdel surf

caiac li permet descobrir totes les parts ocultes de la Costa Brava. Aquesta costa salvatge no deixa descobrir tan fàcilment per la terra. Conté moltes cales i coves com tresors. El caiac és una manera molt fàcil per descobrir-los. Va a trobar molts llocs de lloguer a les platges de la Costa Brava. Algunes de les direccions al voltant de la casa:

  • lloguer de caiacs a la platja de la temporada Pals
  • Beach Aiglablava Begur: Possible excursió a la cova de gispert
  • Tamariu, pot disparar al llarg de la costa, com un grup.

esports aquàtics a la platja de Pals

Caiac en rius:
Ter és un riu tranquil, en la seva part final. Trobareu alguns clubs de caiac, on es poden organitzar excursions amb els nens. La tranquil·litat del curs li permet gaudir de la tranquil · litat de la vegetació i les aus aquàtiques. L’entorn natural és magnífic.

Kayakter
Paddle surf es practica també a la Costa Brava. És un esport que requereix tant un sentit d’equilibri i la força del tren.

  • de lloguer a Platja de Pals

Paddle surf Playa de Pals Costa Brava esports aquàtics a la platja de Pals

Costa Brava amb aletes, busseig i snorkeling

Busseig: El fons marí de les Illes Medes es troben entre els més famosos de la Mediterrània. L’espectacle submarí està garantida: neros, ratlles, corals, gorgònies, cavallets de mar … Molts centres de busseig i clubs en Estartit.
snorkel (aletes, ulleres i tub): Porteu al seu equip i anar a descobrir les cales rocoses de Begur. Diversió per a grans i petits.
Centre de Busseig a Platja de Pals: Octoscuba

Plongée sur la Costa Brava

esports aquàtics a la Costa Brava amb els motors, l’esquí aquàtic, tubs, passejades en bot i jet ski

  • canonada, és l’art de ser tirat per una llanxa a motor, mentre que un està en una gran boia. Aquesta activitat és molt divertit per a molts turistes a la platja de Pals.

Les activités nautiques à Playa de Pals esports aquàtics a la platja de Pals

Contactez Nous!